"Тиша" в АТО: бойовики стріляли 48 разів, найгарячіше - під Широкіним

Укрінформ
За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"На Луганському напрямку зафіксовано 16 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій, застосовуючи важке озброєння. В районі Новозванівки бойовики вели вогонь по силах АТО з артилерії 122 та 152 калібрів, мінометів калібру 120 мм, а у напрямку Новоолександрівки з мінометів 82 калібру. Біля Кримського ворог здійснив обстріли опорних пунктів з гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

У штабі констатують, що на Маріупольському напрямку - стріляють найбільше.

"З боку окупантів зафіксовано 27 обстрілів. В напрямку Широкіного окупанти неодноразово вели вогонь з мінометів 82 та 120 калібрів, озброєння БМП, стрілецької зброї. В районі Водяного - зі ствольної артилерії калібру 122 мм, а поблизу Павлопіля, Мар’їнки, Старогнатівки противник використовував гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю та вогонь снайперів", - зазначають у прес-службі.

На Донецькому напрямку зафіксовано 5 обстрілів. Режим тиші бойовики порушували в Кам’янці, Новгородському, Авдіївці та Троїцькому, обстрілюючи підрозділи Збройних Сил України з мінометів 82 калібру, озброєння БМП, кулеметів та гранатометів різних систем, стрілецької зброї.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-