Під Херсоном тренувались

Під Херсоном тренувались "боги війни"

Фото
Укрінформ
На одному з полігонів Херсонщини відбулись збори артилеристів. На захід залучались командири гармат, мінометів, бойових машин реактивної артилерії та протитанкових керованих комплексів.

Про це інформує прес-служба Міноборони.

"Протягом трьох діб з артилеристами було проведено як теоретичні, так і практичні заняття. Під час теоретичних занять учасникам довели досвід застосування артилерії під час бойових дій в районі проведення антитерористичної операції та вимоги до тих, хто вирішить продовжити військову службу за контрактом", - йдеться в повідомленні.

Під час проведення практичних занять артилеристи тренувались у вивірці прицільних пристроїв та підготовці гармат, мінометів та боєприпасів до них до бойового застосування. Вінцем заходу стали бойові стрільби зведених підрозділів.

"Стрільби проводились із застосуванням 152-мм гаубиць Д-20, реактивних систем залпового вогню БМ-21"Град", мінометів калібру 82 та 120-мм. Ураження навчальних цілей відбувалось як вдень, так і в нічну пору доби", - повідомили у прес-службі.

Переважна більшість учасників заходу складалась із військовослужбовців контрактної служби. По завершенню зборів кілька військовослужбовців, призваних до лав ЗС України під час шостої хвилі мобілізації, виявили бажання залишитись у війську та підписати контракт.

ото:

mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-