У Горішніх Плавнях знайшли цех з пошиву Abibas на 2 мільйони

У Горішніх Плавнях знайшли цех з пошиву Abibas на 2 мільйони

Фото
Укрінформ
У Горішніх Плавнях на Полтавщині викрили підпільний швейний цех, де виготовлявся спортивний одяг з логотипами відомої фірми. Вилучено готової продукції на 2 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Націнальної поліції України в Полтавській області.

"Оперативники Управління захисту економіки в Полтавській області ДЗЕ Нацполіції з'ясували, що на території регіону займаються підпільним виробництвом спортивного одягу світового бренду... Одноповерхова будівля у м. Горішні Плавні більше нагадувала складське приміщення, проте всередині знаходився потужний цех з пошиття одягу", - йдеться у повідомленні.

Учора, 4 жовтня, працівники Управління захисту економіки в Полтавській області та слідчі Кременчуцького відділу поліції провели в цеху санкціонований обшук. В результаті вилучено близько 5 тисяч одиниць одягу з логотипом світової торговельної марки, 37 швейних машинок, а також спеціальні трафарети. За попередніми підрахунками, вартість вилученої продукції сягає близько двох мільйонів гривень.

Як зазначили в поліції, виготовлена продукція розповсюджувалась на території України. Здійснювався тільки оптовий продаж.

Наразі встановлюються канали збуту фальсифікованої продукції та особи, причетні до організації підпільного виробництва.

За незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару підпільним "кутюр'є" загрожує штраф від 17  до 34 тис. грн.

Фото: ГУ НП на Полтавщині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-