На КПП

На КПП "Мар'їнка" у черзі - 320 авто

Укрінформ
У середу зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 200, а на виїзд 120 автомобілів.

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

"На КПВВ "Зайцеве" для перетину лінії розмежування знаходилося 30 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, та 120 автівок прямувало у зворотному напрямку. В "Мар'їнці" на в'їзд та виїзд перебувало 200 та 120 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті "Новотроїцьке" знаходилося по 15 автомобілів... У КПВВ "Гнутове" зафіксовано 30 автомобілів, які слідували на в'їзд з неконтрольованої території, а на виїзд - 20", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, в усіх контрольних пунктах в'їзду-виїзду за минулу добу спостерігалось збільшення пасажиро-транспортного потоку.

Загалом учора КПВВ перетнуло 24,2 тисячі осіб та 3,9 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті "Зайцеве", де оформлено 5,9 тисяч осіб.

Через  КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території в напрямку Донецька прослідували 2 вантажні автомобілі, які перевозили близько 16 тонн гуманітарного вантажу від Місії Міжнародного комітету "Червоний Хрест".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-