В Україні від сьогодні - різке похолодання, сильні дощі та сніг

В Україні від сьогодні - різке похолодання, сильні дощі та сніг

Укрінформ
В Україні сьогодні, 5 жовтня, очікуються сильні дощі, подекуди з мокрим снігом, в горах з утворенням снігового покриву.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

«5 жовтня в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській, Рівненській областях сильні дощі, подекуди з мокрим снігом, в Карпатському регіоні дуже сильний дощ з переходом в мокрий сніг, у горах з утворенням снігового покриву; пориви вітру 15-20 м/с, в горах 25 м/с. В Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Кіровоградській областях місцями сильні дощі», - йдеться у повідомленні.

Протягом 5-6 жовтня в Україні, крім Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей, зниження температури: вночі до 4-10 градусів, вдень до 12-17 градусів, у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Чернівецькій, Хмельницькій, Волинській, Рівненській областях вночі до 1- 6 градусів тепла, вдень до 5 -10 градусів, в Карпатах вночі та вдень до 2 градусів морозу - 4 градусів тепла.

Як повідомлялося, в ніч з 4 на 5 жовтня внаслідок несприятливих погодних умов (пориви вітру, сильний дощ) сталося знеструмлення 137 населених пунктів у двох областях, а саме: Львівська - 121 н.п., Волинська - 16 н.п. До відновлення енергопостачання залучено бригади обленерго.

Також у м. Львові рятувальники здійснювали відкачку води та залучались до прибирання повалених дерев.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-