АТО: за день – 22 обстріли, по Кримському ворог гатив із 120 мм мінометів

АТО: за день – 22 обстріли, по Кримському ворог гатив із 120 мм мінометів

Укрінформ
У зоні проведення АТО з опівночі і до 18.00 неділі бойовики порушили режим припинення вогню 22 рази. 

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

«На Маріупольському напрямку противник порушував “режим тиші” в районі Павлополя та Широкиного, обстрілюючи позиції українських захисників з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, в районі Новозванівки – з кулеметів та стрілецької зброї, а біля Мар’їнки - зі стрілецької зброї», - йдеться у повідомленні.

Також на Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ поблизу Авдіївки з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї, а по Новгородському та Водяному вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Луганському напрямку обстріли з боку окупантів із гранатометів, зенітної установки та стрілецької зброї зафіксовано в районі Станиці Луганської, по Новозванівці противник застосовував кулемети та стрілецьку зброю, а в районі Верхньоторецького вів вогонь зі стрілецької зброї. Позиції наших військ біля Кримського противник обстрілював із мінометів 120-го та 82-го калібру, а також із гранатометів та стрілецької зброї. 

Збройні Сили України суворо дотримаються режиму припинення вогню, натомість противник застосовує стрілецьку зброю, кулемети та гранатомети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-