У «Мар'їнці» та «Зайцевому» – черги по 200–300 автівок

У «Мар'їнці» та «Зайцевому» – черги по 200–300 автівок

Укрінформ
Минулої доби контрольні пункти в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО перетнули близько 21 тисячі осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів.

Про це інформують у прес-службі ДПСУ. 

"Минулої доби спостерігалось зменшення пасажиро-транспортного потоку у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО. Загалом КПВВ перетнуло близько 21 тисячі осіб та майже 4 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольних пунктах «Зайцеве», де оформлено 5650 осіб, та «Мар'їнка» - 5120 громадян", - йдеться у повідомленні. 

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало на в'їзд та виїзд відповідно: «Зайцеве» - 40/200; «Мар'їнка» - 200/150; «Новотроїцьке» - 8/20; «Гнутове» - 35/20 автомобілів.

На цей час контрольні пункти в`їзду-виїзду працюють у штатному режимі.

Зазначається, що на контрольних пунктах в'їзду-виїзду «Зайцеве» та «Гнутове» прикордонники та працівники фіскальної служби зупинили 3 автомобілі з вантажем електроінструментів, оргтехнікою та текстилем, які прямували на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю майже 40 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-