"Тиша" в АТО: найгарячіше біля Авдіївки та Верхньоторецького

Укрінформ
На Донецькому напрямку найгарячішими точками залишаються Авдіївка та Верхньоторецьке, де бойовики застосували міномети.

Про це у суботу на брифінгу в Києві заявив речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На Донецькому напрямку Авдіївка та Верхньоторецьке залишаються найбільш гарячими точками на всій ділянці. Саме в цих районах бойовики застосовують міномети. Вночі біля Авдіївки бойовики випустили чотири снаряди калібром 122 мм з установок, які заборонені Мінськими домовленостями. Ще провокації з боку бойовиків зафіксовані поблизу Кам'янки, Зайцевого та Василівки-2", - сказав Лисенко.

За його словами, на Луганському напрямку бойовики також порушили домовленість про встановлення перемир'я.

"Бойовики зухвало порушили домовленість про встановлення перемир'я для розведення сил поблизу Станиці Луганської. Ворог стріляв з гранатометів по позиціях українських військ. Також бандформування відкривали вогонь біля Новозванівки, неподалік Новоалександрівки вів обстріл ворожий снайпер", - зазначив речник АТО.

На Маріупольському напрямку бойовики переважно відкривали вогонь зі стрілецької зброї по всій ділянці, зокрема, поблизу Мар'їнки, Старогнатівки, Павлополя та Широкиного. Двічі стріляли окупанти з гранатометів біля Богданівки та Широкиного. 

"Активізувалась і аеророзвідка противника, вчора зафіксовано сім польотів ворожих безпілотних літальних апаратів на всіх напрямках", - зауважив Лисенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-