В Одесі модернізують ліфтове господарство

В Одесі модернізують ліфтове господарство

Укрінформ
Низка аварійних ситуацій, спричинених несправністю підйомно-транспортних механізмів багатоповерхівок, привернула увагу влади та громадськості Одеси до стану ліфтового господарства.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в Управлінні інформації міськради, це обумовило прискорення темпів його модернізації - виділено значні кошти на заміну й модернізацію до кінця року 336 ліфтів.

"Після експертизи технічного стану 535 ліфтів, що викликали нарікання мешканців будинків, виділено кошти з міськбюджету на невідкладну заміну 80-ти і модернізацію 256-ти ліфтів у рамках Міської цільової програм модернізації та диспетчеризації ліфтів на 2016-2020 роки. До кінця грудня буде замінено чи модернізовано втроє більше ліфтів, ніж за попередні місяці поточного року", - зазначили в управлінні, пославшись на першого віце-мера Анатолія Орловського.

Причому модернізовані та нові ліфти комплектуються блоком частотного регулювання й контролю закриття та відкриття дверей кабіни ліфта, який забезпечує плавне закриття і відкриття дверей, а також блоком частотного регулювання і контролю руху ліфта, який контролює роботу електродвигуна основної лебідки.

Крім того, сучасне обладнання передбачає застосування електродвигунів з меншою потужністю, що дає можливість економити електроенергію, зменшує навантаження на несучі елементи конструкції ліфтів та запобігає ривкам при запусках і зупинках механізмів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-