Фанати

Фанати "Океану Ельзи" зіпсували нові бігові доріжки чернігівського стадіону

Фото
Укрінформ
Під час концерту легендарного гурту "Океан Ельзи" у Чернігові публіка порвала нові, нещодавно залиті бігові доріжки міського стадіону ім. Ю. Гагаріна.

Фотографії доріжок з відповідним коментарем розмістили легкоатлети Чернігівщини на своєму сайті, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Нагадуємо, що у зв'язку з реконструкцією футбольного поля всім дитячо-юнацьким спортивним школам заборонили користуватися навіть частиною бігових доріжок (загалом уже 3 місяці). Тепер треба заново переливати доріжку, аби приймати змагання рівня чемпіонату України та інших, міжнародних. А це знову наші з вами капіталовкладення у вигляді податків", - написали спортсмени.

З проханням відремонтувати доріжки до міського голови Чернігова у мережі Facebook звернулась учасниця літніх Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро, майстер спорту міжнародного класу Ольга Бібік.

Спортсменка зазначила, що розпочала підготовку до Олімпійських ігор в Токіо (2020 р.) і тренуватися хотіла б у рідному місті.

Начальник фінансового управління Чернігівської міської ради Олександр Мельник на своїй сторінці у Facebook відповів Ользі, що стадіон ім. Гагаріна уже кілька років є державною установою і перебуває в прямому підпорядкування Мінспорту. Тож міська влада за його стан відповідальності не несе.

Допис Мельника викликав обурення відомої спортсменки, але всіх, врешті-решт, заспокоїли депутат міської ради Андрій Прокопенко. "За фактом пошкоджень був складений акт із фотографіями, підписаний дирекцією стадіону та організаторами. Відновлення покриття буде проведено упродовж 14 днів за рахунок організаторів", - написав він у соцмережі.

Концерт "Океану Ельзи" в Чернігові відбувся ввечері 28 вересня на стадіоні ім. Ю. Гагаріна і зібрав тисячі прихильників Вакарчука та його команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-