У барах Харкова вилучили близько тонни неліцензійного алкоголю

У барах Харкова вилучили близько тонни неліцензійного алкоголю

Укрінформ
У барах Харкова під час рейдів поліції вилучено близько тонни неліцензійного спиртного.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла інспектор відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Ольга Грабар.

"За сигналом громадян перевірено до десяти барів на вулицях Плехановській і Аерофлотській в Основ’янському районі міста, де налагоджено продаж алкоголю без документів і на розлив. Вилучено близько тонни неліцензійного спиртного, у тому числі пляшки горілки з пошкодженими акцизними марками, п'ятилітрову ємність і 20-літрові каністри з алкоголем. Під прилавком в одному з барів знайдено порожню ємність, з якої спиртне було розлите по заготовлених пляшках", - зазначила Грабар.

За її словами, за фактом виявлення неліцензійного спиртного складено адміністративні протоколи за ст.156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами), які надішлють до суду для прийняття відповідного рішення.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів, у період з 21 по 29 вересня у Харківській області зареєстровано 58 випадків отруєнь сурогатами алкоголю. Із загальної кількості постраждалих 25 осіб померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-