Тігов вважає

Тігов вважає "переворотом" сесію Києво-Святошинської райради 27 вересня

Фото
Укрінформ
Іван Устенко, адвокат голови Києво-Святошинської райради Олександра Тігова, заявив, що було подано декілька позовів до відповідних судових інстанцій в Києві про нелегітимність проведення сесії райради 27 вересня, на якій депутати висловили недовіру Тігову і обрали нового керівника.

Про це Устенко повідомив у четвер, 29 вересня, на прес-конференції в Укрінформі.

«Те, що сталося 27 вересня - це кримінальний злочин», - сказав Устенко, додавши, що було подано дві заяви до правоохоронних органів з цього питання.

Зі свого боку, Тігов назвав проведення сесії райради 27 вересня «переворотом».

«Позавчора група депутатів влаштувала переворот, зібравшись пізно увечері, вони влаштували псевдосесію, на якій винесли ухвалу обрати нового голову Києво-Святошинського району», - сказав він.

За словами Тігова, сьогодні «це нелегітимне рішення» розглядається в суді. «Я закликаю припинити цю вакханалію і налагодити нормальну роботу», - сказав він.

Як повідомляли ЗМІ, депутати на сесії 27 вересня висловили недовіру голові райради Олександру Тігову і обрали нового. Ним став 26-річний представник Блоку Петра Порошенка Вадим Гедульянов. За його кандидатуру проголосували 26 з 46 присутніх на засіданні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-