Мешканця Київщини посадили на рік за напад на поліцейського

Мешканця Київщини посадили на рік за напад на поліцейського

Укрінформ
На станції метро "Лівобережна" у Києві чоловік напав на поліцейського, за що був засуджений до року ув'язнення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Під час несення служби на станції метро "Лівобережна" працівник поліції зупинив п'яного чоловіка, який намагався пройти через турнікет для уникнення сплати за проїзд. У відповідь на законні вимоги правоохоронця пройти до кімнати поліції для складання адміністративного протоколу 33-річний зловмисник почав лаятися, шарпати поліцейського за формений одяг та вдарив головою в обличчя", - йдеться у повідомленні.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, повністю визнав свою вину.

Вироком Дніпровського районного у місті Києві суду зловмисника за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку або державного кордону або військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України та ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, засуджено до року позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-