На Волині фура протаранила автобус: дев’ятеро травмованих

На Волині фура протаранила автобус: дев’ятеро травмованих

Укрінформ
У Волинській області вантажівка врізалася в автобус, що став на зупинці. Унаслідок зіткнення дев'ятеро пасажирів автобуса були травмовані, одного госпіталізовано.

Аварія сталася на автодорозі сполученням «Ковель-Жовква» поблизу села Литовеж Іваничівського району, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

«Учора, 28 вересня, близько 15 години 35-річний мешканець Рівненської області, керуючи вантажівкою «Scania», допустив зіткнення з пасажирським автобусом «Setra», який перевозив шахтарів і на зупинці здійснював висадку пасажирів. ...Унаслідок автопригоди 9 пасажирів автобуса дістали тілесні ушкодження. Одну пасажирку, 64-річну мешканку Нововолинська, госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Медики діагностували в неї закриту черепно-мозкову травму, перелом шийного хребця», - йдеться у повідомленні.

Відомості поліція внесла до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини пригоди. Триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-