На Харківщині затримано бійця

На Харківщині затримано бійця "ЛНР", який спрямовував ракети на українські танки

Укрінформ
Чоловіка, який брав участь у незаконних збройних формуваннях так званої "ЛНР", затримано в Куп'янському районі Харківської області.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник прес-центру Управління СБУ в Харківській області полковник Владислав Абдула.

"43-річного жителя Харківської області під час перебування на заробітках у Москві було завербовано до незаконних збройних формувань терористичної організації "ЛНР". У січні-квітні 2015 року він брав участь у бойових діях на стороні проросійських терористів проти Збройних сил України - був оператором пускової установки протитанкових керованих ракетних снарядів", - зазначив Абдула.

За його словами, оперативники затримали бойовика на території Куп'янського району, де він переховувався від правоохоронців.

"Під час обшуку за місцем тимчасового проживання зловмисника вилучено бойову гранату Ф-1, набої до автомата Калашникова, а також флешку з фотографіями його військового квитка, виданого "міністерством оборони "ЛНР", численні фото- та відеодокази його перебування серед терористів", - додав Абдула.

Як стало відомо, слідство триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-