Військові РФ провели розвідку місцевості в районі Станиці Луганської

Військові РФ провели розвідку місцевості в районі Станиці Луганської

Укрінформ
Група офіцерів РФ провела рекогносцировку місцевості поблизу н.п. Станиці Луганської.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Основні зусилля противника зосереджувались на підтриманні боєготовності та підвищенні боєздатності військ, ротації передових підрозділів, удосконаленні інженерного обладнання, нарощуванні зусиль розвідки на потенційно небезпечних напрямках, поповненні матеріально-технічних засобів.

"Новоайдарський напрямок. У рамках підготовки до реалізації рамкової угоди про розведення сил у районі н.п. Станиці Луганської група офіцерів під керівництвом командувача 2 АК (Луганськ) ЗС РФ провела рекогносцировку місцевості. За результатами прийнято рішення до 30 вересня ц.р. обладнати новий район оборони 11 стрілецького батальйону 2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку, за інформацією ГУР, противник проводив ротацію на декількох напрямках та проводив тренування чергових сил артилерійських підрозділів. 

"Здійснено ротацію передових підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади (Донецьк) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ в районах н.п.Старомихайлівки та Олександрівки, а також окремого штурмового батальйону (Макіївка) 1 АК ЗС РФ у районі н.п.Авдіївки. Проведено тренування чергових сил артилерійських підрозділів 100 окремої мотострілецької бригади та 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ. Відпрацьовані питання ведення обстрілів тилових районів сил АТО", - інформує ГУР.

Як зазначається в повідомленні, ротація противника відбувалася і на Маріупольському напрямку: "У районі н.п.Октябр проведено ротацію особового складу передових підрозділів 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-