Від «паленої» горілки на Луганщині померли двоє людей

Від «паленої» горілки на Луганщині померли двоє людей

Укрінформ
Сєверодонецькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконно виготовлених алкогольних напоїв, що призвело до отруєння та загибелі людей у місті Рубіжне.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Луганської області.

«Досудовим розслідуванням встановлено, що мешканці міста Рубіжне Луганської області шляхом використання мережі Інтернет придбали алкогольні напої неналежної якості, розфасовані в поліетиленові ємкості об’ємом 10 літрів кожна. Внаслідок вживання вказаної неякісної алкогольної продукції померло двоє місцевих мешканців. На теперішній час ще один постраждалий знаходиться у лікарні», - йдеться у повідомленні.

Справа розслідується Слідчим відділом фінансових розслідувань Державної податкової інспекції у місті Сєверодонецьку ГУ Державної фіскальної служби у Луганській області, проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на дослідження всіх обставин кримінального правопорушення та зібрання доказів.

Санкція ч.3 ст.204 КК України, яка інкримінується підозрюваним, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від п'яти до десяти років з вилученням та знищенням вироблених товарів та з конфіскацією обладнання для виготовлення вказаної продукції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-