Бойовики

Бойовики "перекидають" розвідників і посилюють передову – ГУР

Укрінформ
На тимчасово окупованих територіях сходу України російськими окупаційними військами проведено ротацію та посилені передові позиції на чотирьох напрямках - Сєверодонецькому, Слов'янському, Донецькому та Маріупольському.  

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Сєверодонецький. У районах н. п. Хороше, Сміле, Степове підрозділи 1 мотострілецького батальйону замінені на підрозділи 2 мотострілецького батальйону 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ", - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що на Слов'янському напрямку бойовики провели ротацію підрозділів розвідувальної роти: "Слов'янський. У смузі відповідальності 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ проведено ротацію підрозділів розвідувальної роти з'єднання".

Щодо Донецького та Маріупольського напрямків, то тут, за інформацією ГУР, запланована ротація підрозділів окремого зенітно-ракетного дивізіону та 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку.

"Донецький, Маріупольський. 27 вересня ц.р. у районах м. Донецьк та н. п. Октябрьск запланована ротація підрозділів окремого зенітно-ракетного дивізіону (Донецьк) та 2 мотострілецького батальйону 9 окремого штурмового мотострілецького полку (Новоазовськ) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ відповідно", - повідомляє ГУР. 

Як пояснює пре-служба ГУР, за минулу добу основні зусилля противника зосереджувались на ротації та посиленні підрозділів, їх доукомплектуванні та інженерному обладнанні передових позицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-