На Запоріжжі судитимуть поліцейських, які «харчувалися» з повій та крадіїв

На Запоріжжі судитимуть поліцейських, які «харчувалися» з повій та крадіїв

Укрінформ
Прокуратура Запорізької області направила до суду обвинувальні акти щодо працівників поліції, які отримували кошти від правопорушників за непритягнення до відповідальності.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Так, ми направили до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Головного управління національної поліції у Запорізькій області. Як встановлено, правоохоронець протягом червня-липня цього року за "закриття очей" на діяльність незаконних закладів з  надання інтимних послуг отримав від мешканки м. Запоріжжя 20 тисяч гривень", - зазначила прокурор відділу процесуального керівництва у кримінальних провадженнях Тетяна Мірзоян.

Інший правоохоронець, співробітник Вознесенівського відділу поліції, протягом липня цього року за непритягнення громадянина до адміністративної відповідальності отримав 5 тисяч гривень.

А працівник Шевченківського ВП Дніпровіського ВП ГУНП в Запорізькій області підбурював раніше судимого громадянина до скоєння ряду крадіжок на території м.Запоріжжя. Крім того, протягом червня цього року він отримав 20 тисяч гривень за те, що "не помічав" вчинені цією особою крадіжки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-