У штабі АТО повідомили про збільшення кількості провокацій бойовиків

У штабі АТО повідомили про збільшення кількості провокацій бойовиків

Укрінформ
Бойовики збільшили кількість обстрілів та провокацій проти українських військових у районі проведення АТО.

Про це заявив на брифінгу в Києві речник Міністерства оборони України з питань АТО, полковник Олександр Мотузяник, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Кількість збройних провокацій з боку бойовиків збільшилась. Загальна кількість порушень у режимі припинення вогню наблизилась до трьох десятків", - зазначив Мотузяник.

За його словами, ворог продовжує використовувати переважно легке озброєння у більшості гарячих точок на лінії зіткнення, проте фіксується залучення мінометів, що заборонено Мінськими угодами. 

"Зокрема, на Луганському напрямку російські окупаційні війська випустили 50 мін з мінометів калібру 82 мм. Крім того, противник здійснив дві провокації біля Новоолександрівки та Станиці-Луганської", - зазначив Мотузяник. 

Він додав, що на Донецькому напрямку також фіксувалися мінометні провокації ворога в районі Зайцевого та Новоселівки Другої, всього було випущено 5 мін. 

"Неспокійно було і в районі Авдіївки та Верхьоторецького, де ворог активно застосовував легке озброєння", - сказав Мотузяник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-