На Закарпатті автівка злетіла у кювет: двоє загинули, троє в лікарні

На Закарпатті автівка злетіла у кювет: двоє загинули, троє в лікарні

Укрінформ
Поблизу села Зняцево, що на Мукачівщині, водій «Renault Laguna» не впорався з керуванням  і злетів  в кювет. У результаті водій та пасажирка, що перебувала на передньому сидінні, померли на місці, чоловік, жінка та 6-літня дитина знаходяться в лікарні.

 Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"23 вересня  о 21:35 мукачівські правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що на трасі Київ-Чоп, неподалік від села Зняцева, сталася  аварія з потерпілими.

 Група швидкого реагування та слідчо-оперативна група, які прибули на місце події, встановили, що причиною автокатастрофи стало те, що водій рухаючись в напрямку Ужгорода, не впорався з керуванням, перетнув смугу зустрічного руху та з’їхав у кювет", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що від отриманих травм 40-річний водій та 33-річна жінка-пасажир померли на місці. Інші пасажири, що перебували на задньому сидінні, а саме 39-річний чоловік та 40-літня жінка госпіталізовані, а 6-річна дівчинка зі значними травмами  потрапила до реанімації Мукачівської районної лікарні.

За даним фактом працівники поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують ними). Обставини та деталі справи встановлюють слідчі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-