У Кропивницькому суддю виправдали за п'яне водіння

У Кропивницькому суддю виправдали за п'яне водіння

Укрінформ
Апеляційний суд Кропивницького виправдав суддю районного суду цього ж міста Олексія Галагана, якого патрульні наприкінці літа затримали за підозрою у керуванні автомобілем у нетверезому стані.

Про це у Фейсбуці повідомив волонтер Роман Сініцин.

За його словами, суддя Апеляційного суду Кропивницького (Кіровограда) Людмила Ткаченко "рішення на 10 сторінок підготувала за двадцять хвилин", з чого активіст робить висновок, що воно було вже готове.

"(Суддю) повністю виправдали. Був тверезий, опору не чинив", - зазначив Сініцин.

Він також повідомив, що паралельно у Ленінському районному суді Кропивницького розглядатиметься кримінальна справа щодо патрульних за фактом перевищення службових повноважень. Таким чином, резюмує Сініцин, ще й "патрульних можуть визнати винними".

Нагадаємо, що 25 липня близько опівночі патрульні поліцейські Кропивницького затримали за кермом нетверезого суддю Кіровського райсуду міста. Перед цим суддя намагався втекти від патруля на джипі. Пізніше Галаган заявив, що його побили, і поскаржився на патрульних до прокуратури.

2 вересня суд першої інстанції визнав Галагана винним за частиною 1 статті 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) та статті 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Галаган мав сплатити штраф у розмірі 3,5 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-