Під мерією Одеси

Під мерією Одеси "тітушки" напали на пікет

Відео
Укрінформ
На Думській площі Одеси, поряд з мерією, сталися сутички між пікетувальниками міськради, які встановлювали намет, та "тітушками" з муніципальною охороною.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, у момент нападу в наметі перебувала активістка, яку силою виштовхали.

Виникла бійка, в яку втрутилися спецпризначенці поліції на чолі з керівником Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Іваном Іщенком, та бійці підрозділу Національної гвардії, який звечора 22 вересня чергує з автозаком біля адмінбудівлі мерії.

Коли учасників конфлікту, зрештою, розвели, поліцейські затримали й доставили в кайданках до Приморського відділу поліції одного з пікетувальників - помічника народного депутата Олексія Середюка.

Знесення намету муніципальні охоронці пояснили тим, що у його власника - народного депутата Юрія Дерев'янка - не було дозволу Приморської райадміністрації на встановлення намету на площі. А доставку в поліцію помічника депутата Іщенко пояснив тим, що "Середюк зухвало поводився, чинив фізичний опір і навіть завдав тілесних ушкоджень одному з поліцейських".

Заступник керівника відділу комунікацій ГУНП в Одеській області Анастасії Якубенко заявила в коментарі Укрінформу, що "Середюка не затримано, а доставлено в поліцію за порушення публічного порядку та фізичний опір правоохоронцю".

Постраждалу від дій правоохоронців пікетувальницю, яка є дочкою ветерана АТО, доставили до міськлікарні, а побитого помічника депутата Середюка на його вимогу направили до іншої медустанови - для рентгенологічного обстеження внутрішніх органів.

Відео:Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-