Бойовики стріляли з БМП під Новозванівкою, з мінометів - біля Авдіївки

Бойовики стріляли з БМП під Новозванівкою, з мінометів - біля Авдіївки

Карта
Укрінформ
Ситуація в зоні АТО залишається контрольованою. Однак кількість збройних провокацій з боку бойовиків збільшилася у порівнянні з 21 вересня. Зокрема, фіксуються поодинокі мінометні обстріли та активність ворожих снайперів.

Українська армія стоїть на своїх позиціях і готова дати відсіч окупантам, які намагаються спровокувати наших військових, заявив на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

На Донецькому напрямку, за його словами, бойовики здійснили короткотривалі мінометні обстріли в районі Авдіївки та Новоселівки Другої. "Усього випустили 8 мінометних мін. Також незаконні збройні формування активно застосовували легке озброєння біля тої ж Авдіївки, та околицях Горлівки. На решті ділянок на Донецькому напрямку перемир’я зберігалося зразково".

Географія ворожих провокацій на "луганському" фронті розширилася. "Поблизу Новозванівки бойовики відкривали вогонь з легкого озброєння та БМП, здійснили один постріл з гранатомета по українським позиціям в районі Попасної, а біля Новоолександрівки стріляв ворожий снайпер", - повідомив Мотузяник.

Водночас, кількість збройних провокацій на Маріупольському напрямку трохи зменшилася: "Ворог стріляв виключно зі стрілецької зброї та один раз з кулемета у напрямку Мар’їнки, Старогнатовки і Талаківки. Біля Тарамчука зафіксований обстріл снайпера бойовиків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-