Жебрівський вручив дружині загиблого журналіста Александрова Орден Свободи

Жебрівський вручив дружині загиблого журналіста Александрова Орден Свободи

Укрінформ
Голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський вручив дружині загиблого журналіста зі Слов’янська Ігоря Александрова Орден Свободи, яким телеведучий був нагороджений посмертно у серпні.

Про це очільник області повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вручив дружині загиблого журналіста Ігоря Александрова – Людмилі – Орден Свободи. Президент України відзначив (посмертно) цією високою державною нагородою журналіста-героя у серпні цього року", - йдеться у повідомленні.

Жебрівський нагадав, що Александрова, який працював головним редактором і телеведучим Слов’янської телерадіокомпанії "ТОР", було жорстоко вбито у 2001 році під час виконання професійних обов'язків.

"Безсумнівно, якщо б у 2001 українське суспільство готове було би почути Александрова, звернуло б серйозну увагу на ті загрози, про які він писав, то, безумовно, не було б сьогодні того безумства, яке у нас діється нині. Не було б російської агресії і не було б стільки лиха і горя на нашій землі", - зазначив очільник області.

Він також зазначив, що щороку на Донеччині буде проводитися обласний конкурс серед журналістів пам’яті Ігоря Александрова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-