Прокуратура Київщини провела 30 обшуків у державних лісгоспах

Прокуратура Київщини провела 30 обшуків у державних лісгоспах

Укрінформ
Прокуратура Київської області спільно з правоохоронцями одночасно провели майже 30 обшуків у держпідприємствах лісогосподарського комплексу та пов’язаних з ними осіб, які причетні до незаконних оборудок на суму понад 120 млн грн.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"Прокуратура Київської області спільно зі співробітниками СБУ та ГУ Державної фіскальної служби у Київській області провели близько 30 обшуків, зокрема на державних підприємствах лісогосподарського комплексу Київської, Черкаської та Житомирської областей", - йдеться у повідомленні.

Було одночасно проведено численну кількість обшуків за місцем роботи та проживання групи осіб, які з використанням реквізитів осіб, що мають ознаки фіктивності, організували та використовували схему ухилення від сплати податків підприємствами реального сектору економіки, здійснювали незаконне переведення коштів у готівку. Сума нелегального обігу коштів перевищує 120 млн грн.

Під час обшуків вилучено у державних лісогосподарських підприємствах документи, видані «конвертаційним центром». Під час проведення обшуків було відпрацьовано причетність до вказаних оборудок 12 підприємств лісового господарства.

Вилучено готівкові кошти, комп’ютерну техніку, «чорнову бухгалтерію», документи та печатки підприємств з ознаками фіктивності.

Проводиться комплекс процесуальних та слідчих дій, спрямованих на встановлення обставин кримінального правопорушення, вивчаються документи, вилучені під час проведення обшуків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-