Прокурору повернули обвинувачення

Прокурору повернули обвинувачення "мукачівських стрільців"

Фото
Укрінформ
Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області повернув прокурору обвинувальний акт щодо бійців "Правого сектора" у справі про «мукачівську стрілянину».

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд ухвалив: обвинувальний акт... повернути прокурору. Ухвала суду може бути оскаржена в апеляційному суді Закарпатської області протягом семи днів з дня її проголошення", - оголосив головуючий суддя Володимир Носов.

Фото: Сергій Гудак, Укрінформ.

Оскільки складання ухвали потребує значного часу, повний її текст буде проголошено о 10 годині 26 вересня 2016 року.

Повернути обвинувальний акт прокурору вимагали адвокати обвинувачених Олена Сторожук та Роман Бухтояров, мотивуючи це тим, що він складений з порушенням норм Кримінально-процесуального кодексу України.

Як повідомлялося, у справі про «мукачівську стрілянину» було затримано чотирьох бійців "Правого сектора": Володимира Бурча, Сергія Деяка, Романа Мунчака, Родіона Горбенка. Троє з них були поранені у сутичці між "ПС" та правоохоронцями й людьми з оточення нардепа Ланя. По суті справу досі не розглядали.

Обвинувачених понад рік утримують у СІЗО. На минулому засіданні 9 вересня адвокати вимагали змінити запобіжний захід, оскільки бійці "ПС" були тяжко поранені й у СІЗО їм не можуть забезпечити належний медичний догляд, але клопотання не було розглянуте.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-