Жебрівський про відставку керівництва Авдіївки: вони свої місії виконали

Жебрівський про відставку керівництва Авдіївки: вони свої місії виконали

Укрінформ
Мер та секретар Авдіїївки свої місії виконали і їх відставка є найкращим рішенням для посилення вертикалі військово-цивільних адміністрацій – обласна-міська.

Про це написав на своїй сторінці у Facebook голова Донецької ОДА, керівник обласної ВЦА Павло Жебрівський. 

"Для посилення вертикалі Військово-цивільних адміністрацій – обласна-міська – зважаючи на те, що Авдіївка є прифронтовим містом, це є найкращим виходом із ситуації. Міський голова та секретар ради свої місії виконали. За що ми їм дякуємо", - йдеться у повідомленні.

П.Жебрівський нагадав, що минулого року Указом Президента в Авдіївці було введено Військово-цивільну адміністрацію. "Керівник ВЦА на той момент не був готовий повною мірою взяти на себе відповідальність ще й за господарську частину життєдіяльності міста. Сьогодні Павло Малихін, керівник Авдіївської ВЦА, знає людей, знає господарку, готовий до виконання важливих господарських функцій", - зазначив очільник області.

За його словами, на сьогодні в Авдіївці потрібно приймати достатньо багато непростих рішень, "у тому числі і господарських, швидко відбудовувати інфраструктуру, реалізовувати нові проекти, грамотно інформувати людей про реальну ситуацію в Україні, на Донеччині та про плани відбудови і розвитку міста".

"Я вважаю, що із усіма цими завданнями Військово-цивільна адміністрація Авдіївки справиться", - додав П.Жебрівський.

Нагадаємо, у вівторок, 20 вересня, депутати Авдіївської міської ради прийняли відставку міського голови Юрія Черкасова та секретаря міської ради Артема Сабадаша.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-