На КПП

На КПП "Мар'їнка" у черзі 350 авто

Укрінформ
Зранку в середу найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ "Мар'їнка", де на в'їзд очікувало 200, а на виїзд 150 автомобілів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Сьогодні зранку в контрольному пункті "Зайцеве" для перетину лінії розмежування знаходилося 70 авто на в'їзд до неконтрольованої території та 150 автомобілів, які прямували на виїзд з неконтрольованої території. В "Мар'їнці" на в'їзд та виїзд слідувало 200 та 150 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті "Новотроїцьке" загалом знаходилося 3 авто, які рухалися на виїзд, та 25 автомобілів перебувало на в'їзд. На КПВВ "Гнутове" 30 автівок зафіксовано на в'їзд та 12 на виїзд", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО був динамічним. Зокрема, у вівторок через контрольні пункти лінію розмежування перетнула така кількість людей і транспорту: "Зайцеве" - 7109 осіб та 826 транспортних засобів; "Мар'їнка" - 5825  осіб та 975 транспортних засобів; "Новотроїцьке" - 5820 осіб та 1315 транспортних засобів; "Гнутове" - 4270 осіб та 980 транспортних засобів; "Станиця Луганська" - 4540 осіб.

Через КПВВ "Новотроїцьке" на виїзд до неконтрольованої території проїхали 11 транспортних засобів з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Автівки везли для жителів Донецька продукти харчування, медичне обладнання та будівельні матеріали загальною вагою 216 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-