Злива в Одесі «ізолювала» житловий масив Котовського

Злива в Одесі «ізолювала» житловий масив Котовського

Укрінформ
Через підтоплення зливовими водами вулиць Чорноморського козацтва та Отамана Головатого, що поєднують центральну частину Одеси із 250-тисячним житломасивом Котовського, сьогодні після 13-ї години призупинено рух автобусів на 11 міських маршрутах.

Про припинення автосполучення центру міста з північним житломасивом повідомили кореспондентові Укрінформу в Департаменті транспорту, зв'язку та організації дорожного руху Одеської міськради.

"Через підтоплення автомагістралей поряд з Пересипським мостом та Балківською вулицею автобуси №№ 130, 145, 242, 240, 250, 232а, 137, 168, 190, 146, 110 рухаються з центральної частини міста лише до Пересипського моста, а в зворотному напрямку, з житломасиву Котовського, доїжджають тільки до 7-ї Пересипської та вулиці Плигуна", - зазначили в мерії.

Унаслідок негоди й підтоплення колій призупинено рух трамваїв на маршрутах №№1, 7, 10, 20, частково не працюють маршрути № 5 і № 18. Також не здійснюються перевезення пасажирів на тролейбусних маршрутах №№ 7, 9, 10, 11 і частково - на маршрутах №№2, 8 та 12.

Працівники комунальних служб міста відкачують воду з автомагістралей, прибирають повалені дерева з пішохідних та проїжджої частини, щоб відновити рух транспорту, запевнили у Департаменті транспорту.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні в Одесі через зливу, що розпочалася вночі, спостерігаються довжелезні автомобільні затори, на деяких маршрутах простоюють трамваї, оскільки рейки залиті водою.

Мер Одеси Геннадій Труханов закликав керівників підприємств та установ скоротити сьогодні робочий день для співробітників, зважаючи на 3-місячну норму опадів, які випали за добу.

Метеорологи уточнили, що на 9 годину ранку випало 85,3 мм опадів, останній раз стільки було в 1887 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-