Київська облрада визначилася з кандидатом на пост губернатора

Київська облрада визначилася з кандидатом на пост губернатора

Укрінформ
Депутати Київської обласної ради проголосували за кандидатуру на пост голови Київської обласної державної адміністрації, яку будуть рекомендувати на конкурс. Більшість голосів віддали за главу партійної організації "ВО "Батьківщина" в Київській області Костянтина Бондарєва.

Про це інформує прес-служба облради.

Сьогодні у залі засідань Київської обласної ради депутати зібрались на позачергове засідання…  Більшістю голосів обласні депутати підтримали кандидатуру фракції "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" – Костянтина Бондарєва", - йдеться в повідомленні.

Кандидатуру Бондарєва підтримали фракції: "Свобода", "Самопоміч", "УКРОП", "Радикальна партія Олега Ляшка", "Наш край" та "Опозиційний блок".

"Ми стоїмо на порозі бюджетоформуючого процесу. І не можемо дозволити, щоб за результатами конкурсу в жовтні до свого кабінету зайшла людина, яка два-три місяці буде знайомитися із кількістю районів та міст обласного значення. Тому очолити КОДА має виключно людина з цього середовища, яка працює і чітко розуміє проблематику регіону. Мені дуже приємно, що обласна рада знайшла таку консолідуючу фігуру. Ми готові спільно працювати з виконавчою гілкою влади", - прокоментувала подію голова обласної ради Ганна Старикова.

"Побачимо, чи конкурсна комісія прислухається до думки обраних громадою Київщини депутатів, чи знову пришле "князька на тиждень". Місцеві керівники повинні обиратися і бути підзвітними та підконтрольними аж до відкликання – місцевій громаді, а не призначатися невідомо за які заслуги на пару місяців", - зазначив депутат Ігор Сабій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-