Поліція звільнила викрадену дружину кримінального авторитета

Поліція звільнила викрадену дружину кримінального авторитета

Фото
Укрінформ
Поліцейські трьох областей провели успішну операцію із звільнення жінки, яку днями взяли в заручники у Бердянську.

Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції України в Запорізькій області.

"Спецоперація із звільнення заручниці проводилася під керівництвом Департаменту карного розшуку Національної поліції України силами оперативних блоків трьох областей", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили в поліції, повідомлення про викрадення молодої жінки у Бердянську надійшло 14 вересня. Заходи з розшуку і звільнення заручниці були ускладнені тим, що викрадачі неодноразово змінювали місце утримання потерпілої, переміщаючи полонянку різними регіонами держави.

Нестандартність ситуації, підкреслюють правоохоронці, полягала в тому, що жінка є дружиною кримінального авторитета. Тож викрадачі остерігалися як поліцейських, так і поплічників її чоловіка. Бранка постійно знаходилася під озброєною охороною, піддавалась катуванням та знущанням.

Але 16 вересня 2016 року групою захоплення управління кримінальної поліції запорізького обласного Главку викрадену жінку було звільнено.

"Завдяки високопрофесійним діям співробітників поліції заручниця була звільнена неушкодженою, всі особи, винні в її викраденні, понесуть заслужене покарання", - наголосили в прес-службі.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень передбачених ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.2 ст.189 (Вимагання) Кримінального кодексу України. Розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-