На КПП «Мар'їнка» застрягли 350 авто

На КПП «Мар'їнка» застрягли 350 авто

Укрінформ
Сьогодні зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд очікувало 200, а на виїзд - 150 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 15 автомобілів, які рухалися на в'їзд із неконтрольованої території, та 170 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 200 та 150 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 10 авто, які рухалися на виїзд, 25 автомобілів прямувало на в’їзд. У КПВВ «Гнутове» зафіксовано 12 автомобілів, які слідували на виїзд до неконтрольованої території, а на в’їзд – 30", - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним. Загалом учора КПВВ перетнуло 26 тисяч осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Зайцеве», де оформлено 6105 осіб.

Читайте також: На КПП "Мар'їнка" в черзі 450 авто  

Через КПВВ «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 4 транспортних засоби з гуманітарним вантажем від компанії «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецька продуктові набори загальною вагою 55 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-