Закарпатська поліція отримала нового керівника

Закарпатська поліція отримала нового керівника

Укрінформ
Начальником Головного управління Національної поліції України в Закарпатській області став Роман Стефанишин, який до цього очолював Ужгородський міський відділ поліції.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.  

Представляючи нового керівника, заступник міністра внутрішніх справ Олексій Руденко побажав йому успіхів на новій посаді й застеріг від поспішних кадрових рішень. «Бо нині кожен «опер» розшуку, кожен слідчий - на вагу золота», - зазначив Руденко.

У свою чергу голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль окреслив перед новим керівником поліції 4 пріоритети в роботі. Це, зокрема, боротьба з підпалами машин, виявлення тих, хто здійснює незаконні врізки у нафтопроводи, протидія незаконним перекриттям кордонів, а також виявлення причетних до незаконного вирубування лісу.

Водночас очільник області наголосив, що загалом криміногенна ситуація у краї є однією з кращих в Україні.

Роман Стефанишин народився 29 листопада 1979 р. в м.Хуст. У 2000 р. закінчив Київську академію внутрішніх справ. Службу в міліції розпочав в Управлінні по боротьбі з організованою злочинністю Закарпаття, де працював на різних посадах. 

У 2004 р. працював у м.Києві у структурі ГУБОЗ України, де займався розкриттям особливо важких злочинів, зокрема пов'язаних із викраденням людей.

У 2007 р. був призначений на посаду начальника відділу боротьби з організованими групами, злочинними організаціями та міжнародною злочинністю УБОЗ УМВС України в Закарпатській області. 

З липня 2012 р. очолював Ужгородський райвідділ міліції, з лютого 2015-го - Ужгородський міський відділ міліції (пізніше - поліції).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-