Росія стає

Росія стає "кримінальним офшором" для злочинців з Донбасу - Аброськін

Укрінформ
Злочинці, які скоїли тяжкі злочини на Донбасі, намагаються сховатися на території Росії, яка стає своєрідним "кримінальним офшором".

Про це написав у Фейсбуці начальник Головного управління Національної поліції України у Донецькій області В‘ячеслав Аброськін.

"Злочинці, жителі Донецької області, скоюючи злочини на нашій території, шукають порятунку від покарання на просторах Росії. Для наших злочинців Російська Федерація свого роду "кримінальний офшор", де можна втекти від покарання і бути впевненим, що українському правосуддю не передадуть", - зазначив Аброськін.

Як приклад він навів два резонансні вбивства, що сталися на Донеччині за останній тиждень. Так, в Авдіївці раніше судимий місцевий житель згвалтував і вбив жінку у під'їзді, а в Краматорську двічі судимий місцевий житель вбив сторожа одного з підприємств.

В обох випадках злочинців, які планували автобусом виїхати до Москви, затримали на блокпостах.

Начальник поліції також повідомив, що з початку року в Донецькій області скоєно 125 навмисних вбивств (в їх числі чотири злочини на окупованій території області, про які стало відомо українській поліції). За 107 злочинами підозрювані встановлені та затримані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-