На КПП

На КПП "Мар'їнка" в черзі 450 авто

Укрінформ
Минулої доби пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в’їзду-виїзду у зоні АТО залишався динамічним. «Зайцеве» - перетнуло 6440 осіб та 1010 транспортних засобів  

Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України.

Як зазначає відомство, «Зайцеве» – перетнуло 6440 осіб та 1010 транспортних засобів; «Мар’їнку» – 5610  осіб та 1275 транспортних засобів; «Новотроїцьке» – 5215 осіб та 1035 транспортних засобів; «Гнутове» – 3320 осіб та 965 транспортних засобів; «Станицю Луганська» – 4875 осіб.

Загалом КПВВ скористалися 25,5 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів.

Учора у «Гнутовому» прикордонники спільно з працівниками фіскальної служби виявили автомобіль, яким до неконтрольованої території перевозили ноутбук та комплектуючі до персональних комп'ютерів на суму більше 22 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, в КПВВ «Мар'їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника було передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Сьогодні зранку найбільший інтенсивний рух у «Мар’їнці» - на в’їзд та виїзд слідувало 200 та 250 транспортних засобів відповідно. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-