У Житомирі затримали колишніх АТОшників з боєприпасами

У Житомирі затримали колишніх АТОшників з боєприпасами

Фото
Укрінформ
У Житомирі бійці спецпідрозділу КОРД затримали трьох чоловіків із запасом набоїв різного калібру до автоматичної зброї у понад три тисячі одиниць.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області В'ячеслав Печененко.

"Ще одна успішна операція оперативників карного  розшуку і спецпідрозділу КОРД проведена учора ввечері (16 вересня, - ред.) у місті Житомирі. На автозаправній станції були затримані троє чоловіків із значним запасом набоїв різного калібру до автоматичної зброї – загалом понад 3 тисячі штук. Серед затриманих – двоє учасників АТО, колишніх бійців одного із добровольчих батальйонів. Попередньо, арсенал боєприпасів вони привезли із зони антитерористичної операції", - написав Печененко.

Разом з тим у прес-службі ГУНП області уточнили, що правоохоронці під час огляду виявлили і вилучили у чоловіків пакет, у якому знаходилися шість паперових і одна металева коробка з патронами калібру 5,45 мм та 7,62 мм до автоматичної зброї загальною кількістю 1800 штук.

"У подальшому за місцем проживання жителя Житомирського району поліцейські виявили та вилучили ще 1300 різнокаліберних набоїв. Попередньо встановлено, що такий арсенал боєприпасів бійці-добровольці могли привезти безпосередньо із зони проведення антитерористичної операції. Відповідні відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За чинним законодавством подібні дії караються позбавленням волі строком від трьох до семи років", - уточнюють у прес-службі управління.

ФОТОГАЛЕРЕЯ (6 фото):

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-