Трьох поліцейських відсторонили від роботи через бійку в кафе

Трьох поліцейських відсторонили від роботи через бійку в кафе

Укрінформ
У Гайсині на Вінниччині трьох поліцейських відсторонили від роботи через участь у бійці в кафе.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Вінницької області.

«Встановлено, що невідомі особи, перебуваючи у нетверезому стані, почали ображати та чіплятися до двох жінок, які відпочивали в кафе. Одна з них зателефонувала чоловіку, який приїхав з дому на допомогу. Словесна перепалка переросла в бійку, чоловіку заподіяли тілесні ушкодження», - йдеться у повідомленні.

Слідчо-оперативною групою поліції попередньо встановлено, що серед учасників інциденту були троє чинних працівників Гайсинського відділу поліції, які перебували поза службою, та один колишній поліцейський, який не пройшов атестацію.

Їх доправлено до відділу поліції, проводяться допити. Поліція з’ясовує обставини інциденту, встановлюються всі учасники події. Після зібрання необхідної інформації у відомстві обіцяють надати правову кваліфікацію правопорушення, а матеріали скерувати до прокуратури для притягнення винних до відповідальності.

Керівнитво ГУ НП у Вінницькій області призначило службове розслідування, поліцейські відсторонені від виконання службових обов’язків. За негідну поведінку, яка дискредитує поліцію, готуються матеріали на звільнення вказаних працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-