Більша частина Чернівців другий день сидить без води

Більша частина Чернівців другий день сидить без води

Укрінформ
У більшій частині Чернівців уже другий день припинено водопостачання через чергову аварію на водогоні.

Як повідомив журналістам заступник директора «Чернівціводоканалу» Тарас Бабух, ця проблема не стосується лише одного району - Садгірського, а також мікрорайону Калічанка, де мешканці отримують воду з підземних джерел. Натомість в іншій частині міста тиск води знижено.

«Найпроблемніші ділянки – це високі точки міста. Перш за все ми намагаємося підвозити воду до лікувальних та освітніх закладів. Водозабезпеченням займається не лише наше комунальне підприємство. Задіяно ще дві машини ДСНС та транспорт тресту зеленого господарства. П’ять машин водоканалу підвозять воду на вулиці, ще дві – до шкіл, лікарень і садочків», - повідомив Бабух.

Попри чималу кількість скарг у соцмережах, заступник директора водоканалу каже, що отримали лише одну скаргу – від одного з пологових будинків. Крім того, комунальники не завжди встигають вчасно підвозити воду до садочків, але всі заявки протягом дня все ж виконують, запевнив Бабух.

Ремонт аварійної ділянки водогону триває. Повноцінно користуватися водою у місті можна буде лише у суботу, 17 вересня, прогнозують у комунальному підприємстві.

Фото: Молодий буковинець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-