АТО: бойовики застосовували великокаліберну артилерію

АТО: бойовики застосовували великокаліберну артилерію

Укрінформ
Упродовж сьогоднішнього дня російсько-окупаційні війська 26 разів порушили режим "тиші" на Донбасі, застосовуючи, серед іншого, і великокаліберну артилерію.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. 

"Російсько-окупаційні війська продовжують провокувати українських військовослужбовців, обстрілюючи позиції з великокаліберних кулеметів, гранатометів, стрілецької зброї. Є також непоодинокими випадки застосування окупантами мінометів 82-го та 120-го калібру. Також ворог застосовує заборонену Мінськими домовленостями артилерію 152-го та 122-го калібру", - наголосили у штабі. 

Загалом з опівночі зафіксовано 26 випадків порушення режиму "тиші".

Зокрема, з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї бойовики обстріляли позиції українських військових у Авдіївці, Верхньоторецькому, Зайцевому, Пісках та Луганському. Окрім того, по селищу Луганському, Зайцевому, Авдіївці, Піскам та Ленінському окупанти відкривали вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібру. Із забороненої Мінськими домовленостями 152-мм та 122-мм артилерії гатили в районі Зайцевого, Авдіївки, Кам’янки та Верхньоторецького.

На Луганському напрямку противник вдався до збройних провокацій в районі Новозванівки, де бойовики відкривали вогонь з гранатометів та стрілецької зброї.

На Маріупольському напрямку російсько-окупаційні війська вели вогонь з гранатометів та стрілецької зброї по Водяному та Широкиному. Також окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру по Широкиному та Водяному.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-