На пункті пропуску в Мар'їнці - черга з 500 авто

На пункті пропуску в Мар'їнці - черга з 500 авто

Укрінформ
Сьогодні зранку найбільші черги для перетину лінії розмежування утворилися на КПВВ «Мар'їнка», де на в'їзд очікувало 300, а на виїзд 200 автомобілів.

Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби. 

«Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 50 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, та 250 автівок прямувало у зворотньому напрямку. В «Мар'їнці» на в'їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» загалом знаходилося 10 авто, які рухалися на виїзд, та 25 автомобілів прямувало на в'їзд. В КПВВ «Гнутове» зафіксовано 15 автомобілів, які прямували на виїзд до неконтрольованої території», - йдеться у повідомленні.

За даними прикордонників, минулої доби у всіх у контрольних пунктах в`їзду-виїзду фіксувалось збільшення пасажиро-транспортного потоку. Загалом учора КПВВ перетнуло 28,3 тисячі осіб та 4,3 тисячі транспортних засобів. А найбільший пасажиро-транспортний потік спостерігався у «Зайцевому», де оформлено майже 6700 осіб.  

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувало 24 транспортні засоби з гуманітарним вантажем від Міжнародного комітету Червоного Хреста. Транспортні засоби перевозили для жителів Донецька продукти харчування, гігієнічні набори, будівельні матеріали загальною вагою понад 450 тонн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-