У Херсоні п'яний хуліган поранив двох людей

У Херсоні п'яний хуліган поранив двох людей

Укрінформ
У Херсоні минулими вихідними розстріляли з травматичного пістолета двох людей.

Про це повідомив у понеділок відділ комунікації ГУ Національної поліції в Херсонській області.

"10 вересня після опівночі до чергової частини Херсонського відділу поліції зателефонували з лікарні Корабельного району (міста Херсона - ред.). Черговий лікар розповів, що каретою "Швидкої допомоги" від магазину "АТБ", що розташований в Таврійському мікрорайоні, з тілесними ушкодженнями доставили двох херсонців: у 21-річного постраждалого виявили вогнепальне поранення стегна, а у 20-річного – вогнепальне поранення лівого передпліччя. Слідчо-оперативною групою встановлено, що постраждалі разом з подругами розмовляли біля під'їзду однієї з багатоповерхівок. Поруч проходив чоловік у нетверезому стані та в грубій формі почав спілкуватися з компанією. Словесна суперечка переросла у конфлікт, в ході якого чоловік дістав пістолет та почав стріляти", - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією правоохоронців, проведеними оперативно-розшуковими заходами встановлено, що тілесні ушкодження постраждалим спричинив 32-річний місцевий житель з травматичної зброї марки "Зоракі".

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України "Хуліганство" (карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років). Проводиться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-