У Рівному підпалили обійстя нардепа Вознюка, поліція порушила справу

У Рівному підпалили обійстя нардепа Вознюка, поліція порушила справу

Укрінформ
Уночі у Рівному в результаті підпалу на території приватного будинку, що належить народному депутату, сталася пожежа.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області. 

"На спецлінію "102" сьогодні, 12 вересня, близько о пів на третю ночі надійшло повідомлення, що на вулиці Багряна після підозрілого звуку виникла пожежа на території приватного будинку", - йдеться у повідомленні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа здійснила підпал дерев’яної альтанки на території приватного будинку, що належить 36-річному рівнянину, народному депутатові України. Вогнем знищено покрівлю будівлі для відпочинку та дерев’яний паркан поблизу неї. На момент пожежі в оселі перебувало подружжя і малолітня дитина. Ніхто з мешканців не постраждав.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини події та осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

Прес-служба партії "Народний фронт" повідомляє, що у Рівному було скоєно напад на будинок народного депутата фракції "Народний фронт" Юрія Вознюка, і закликає правоохоронців "провести об’єктивне і неупереджене розслідування, встановити і покарати замовників та виконавців нападу". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-