У Харкові напали з ножем на колишнього айдарівця

У Харкові напали з ножем на колишнього айдарівця

Укрінформ
Напад на екс-бійця "Айдара", кваліфікований як хуліганство із застосуванням холодної зброї, розслідують правоохоронці Московського райвідділу поліції Харкова.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Факт нападу на екс-бійця "Айдара" було зафіксовано ввечері в суботу, 10 вересня. На місце події негайно виїхала оперативна група Московського райвідділу. Було оглянуто територію, опитано свідків та очевидців. Встановлено, що до будинку потерпілого в момент його відсутності під'їхав його знайомий. Він бешкетував, розбив вікно, а коли дочекався повернення потерпілого, то напав на нього з ножем в руках, в результаті чого той отримав проникаюче поранення в стегно. Після цього нападник зник", - зазначила Алексєєва.

За її словами, пораненого було госпіталізовано.

"Сам потерпілий пояснив поліції, що знає нападника і пов'язує факт нападу зі своєю громадською діяльністю, зокрема, з виявленням незаконних точок з продажу алкогольних напоїв", - додала Алексєєва.

Московський райвідділ поліції зробив запит в батальйон "Донбас" щодо причетності нападника до цього військового формування. "У разі підтвердження розслідування проводитиме військова прокуратура. Санкція статті - до 7 років ув'язнення", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-