Поліція шукає вандалів, які розбили меморіальні дошки учасникам АТО

Поліція шукає вандалів, які розбили меморіальні дошки учасникам АТО

Укрінформ
Поліція Полтави вживає максимальних заходів для розшуку вандалів, які розбили п'ять меморіальних дошок учасникам АТО.

Про це в неділю повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

"Упродовж ночі на 11 вересня у Полтаві невідомі розбили п'ять меморіальних дошок, що увічнюють пам'ять про загиблих учасників АТО. Поліція вживає максимальних заходів для встановлення підозрюваних у скоєнні кримінальних правопорушень та притягнення їх до відповідальності", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у неділю о 03:00 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Пушкіна, 74 невідомі особи розбили пам’ятну дошку, яка встановлена на фасаді загальноосвітньої школи (ЗОШ) № 38.

Крім того, зранку 11 вересня охоронник школи № 11 повідомив про пошкодження дошки на фасаді школи по вулиці Бірюзова. Охоронники гімназії № 4, що по провулку Ботанічному, 17 та ліцею № 1, що по вулиці Шевченка, 14, зранку виявили аналогічні правопорушення.

Ще одне повідомлення надійшло від чергової Полтавського державного педагогічного університету ім. Короленка. На фасаді закладу по вулиці Остроградського, 2 пошкоджена пам’ятна дошка.

За даними фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розпочато досудове розслідування.

З метою прискорення процесу розкриття кримінальних правопорушень та притягнення винних до відповідальності поліція закликає громадян, які були очевидцями правопорушень, а також водіїв, на відеореєстраторах яких можуть бути зафіксовані обставини вищезгаданих подій, повідомити інформацію в поліцію у місті Полтава.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-