Муженко на Чернігівщині нагородив танкістів і розвідників

Муженко на Чернігівщині нагородив танкістів і розвідників

Відео
Укрінформ
З нагоди Дня розвідника (7 вересня) та Дня танкіста (11 вересня) начальник Генерального штабу - головнокомандувач ЗСУ Віктор Муженко у Гончарівському Чернігівської області нагородив розвідників і танкістів, а також переможців конкурсу на кращий танковий взвод ЗСУ.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив начальник регіонального медіа-центру Міноборони України в Чернігові Вадим Мисник.

"Напередодні Дня танкіста, який в Україні відзначатиметься в неділю, 11 вересня, начальник Генштабу - головнокомандувач Збройних Сил генерал армії Віктор Муженко вручив відзнаки переможцям конкурсу "Кращий танковий взвод Збройних Сил України". Водночас нагородив розвідників, професійне свято яких було 7 вересня, і вручив багато орденів учасникам АТО", - розповів Мисник.

За його словами, урочиста церемонія відбулася на військовому полігоні поблизу селища Гончарівське, де проходив фінал конкурсу із залученням кращих танкових екіпажів від командувань Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та Високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

За результатами змагань І місце здобув танковий взвод 14-ї омбр СВ ЗСУ, 2 місце - "чорні берети" зі складу 36-ї обрмп ВМС ЗСУ, бронза дісталася танкістам 80-ї одшбр КВДВ. Переможці отримали грошові сертифікати.

Після нагородження на полігоні відбувся етап тактичних навчань зведеної танкової роти з бойовою стрільбою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-