Противник стріляє по всій лінії фронту – Лисенко

Противник стріляє по всій лінії фронту – Лисенко

Укрінформ
По всій лінії фронту протягом минулої доби було неспокійно, а найбільшу активність незаконні збройні формування проявили на Луганському напрямку. 

Про це сказав речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко на прес-конференції 10 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Найбільшу активність противник проявив на Луганському напрямку. Здебільшого, це був Попаснянський район. Зокрема, населені пункти Новозванівка, Новоолександрівка та Попасна. Там бойовики двічі вели обстріли, як у світлу, так і темну пору доби. Крім цього, окупанти порушили режим тиші у Лопаськиному, це район Щастя», - заявив Лисенко. 

Не менш гаряче було і на Донецькому напрямку. Загалом минулої доби там сталося 5 ворожих обстрілів з боку НЗФ. На Донецькому напрямку основні бойові дії розгорнулися в Авдіївській промзоні. Обстріли були достатньо тривалими, але без застосування важкого озброєння. Крім цього, під Майорськом працювали ворожі снайпери.

«На Маріупольському напрямку, в Широкиному, окупанти систематично застосовують міномети. Вчора по наших позиціях було випущено 80 мін», - зазначив речник Міноборони. 

За його словами, вчора в районі АТО спостерігали рекордну кількість прольотів безпілотних літальних апаратів, на всіх напрямках. 

Фото: РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-