В Одесі знову знайшли контрабандний ліс

В Одесі знову знайшли контрабандний ліс

Укрінформ
Співробітники Одеської облпрокуратури, Управління захисту економіки ГУНП та ДФСУ виявили  на території місцевого підприємства 42 контейнери лісу-кругляку, підготовлених до експорту.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі прокуратури Одеської області.

"У рамках протидії корупції, пов'язаної з незаконним експортом лісу та лісоматеріалів, співробітники правоохоронних органів провели обшук на території одного з підприємств, де виявлено і вилучено підготовлені до експорту 42 контейнери соснового пиловнику, понад 550 колод маркованої лісгоспом деревини та майже 1300 колод немаркованого кругляку і відповідну документацію", - зазначили в прокуратурі.

За клопотанням прокуратури суд наклав арешт на зазначене майно, органи досудового слідства встановлюють походження вилученої деревини.

На початку вересня в Одесі створено міжвідомчу групу у складі працівників прокуратури, СБУ, фіскальних, митних та прикордонних  органів, спеціалістів обласного управління лісового та мисливського господарства з метою недопущення незаконного вивозу лісу-кругляку за межі України. Станом на 6 вересня правоохоронці та митники заблокували 7 контейнерів з лісом-кругляком та пиломатеріалами, підготовленими до експорту через Одеський морський порт та порт "Південний".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-