ФСБ шукає невдоволених владою в

ФСБ шукає невдоволених владою в "ЛНР" - розвідка

Укрінформ
На тимчасово окупованій частині Луганської області ФСБ РФ прослуховує телефонні розмови місцевих жителів та вишуковує і затримує людей, що невдоволенні діями російських окупаційних військ та т.зв. "влади ЛНР".    

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"З початку вересня ц.р., у ключових містах області: Луганську, Стаханові, Дебальцеве, демонстративно, без будь-яких юридичних підстав, прослуховуються телефонні розмови місцевих жителів та проводяться заходи із розширення мережі інформаторів. По кожному факту зафіксованого невдоволення діями російських окупаційних військ та т.зв. "влади ЛНР", а також підтримки України, проводиться затримання "порушників" та їх залякування наслідками, у т.ч. можливою кримінальною відповідальністю за будь-яким вигаданим обвинуваченням", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що співробітники ФСБ РФ в такий спосіб намагаються залякати місцевих мешканців через зростання відкритих проявів проукраїнських настроїв.  

"У зв'язку із зростанням відкритих проявів проукраїнських настроїв серед населення тимчасово окупованих районів Луганської області, у т.ч. стихійних зібрань для демонстративного осуду діяльності російських окупаційних військ та зрадників, співробітниками ФСБ РФ активізовано заходи щодо залякування місцевих мешканців та посилення поліцейського режиму", - наголошують у ГУР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-