Учасник АТО звинуватив поліцейського в побитті

Учасник АТО звинуватив поліцейського в побитті

Фото
Укрінформ
Учасник АТО Іван Чайковський стверджує, що керівник поліції Івано-Франківська у своєму кабінеті застосував до нього силу.

Про це написав у Фейсбуці голова Спілки добровольців АТО Прикарпаття Василь Андріїв.

За його словами, учора Чайковського зупинили патрульні за неправильне паркування. Зі складеним протоколом військовий не погодився і вирішив оскаржити його у керівника поліції Дмитра Міхальця.

«Після словесної перепалки Міхалець зірвався зі стільця, схопив інваліда за руки і кинув до підлоги під крісла... Після виштовхав з кабінету», - пише Андріїв.

Нині боєць у прокуратурі дає свідчення про застосування щодо нього фізичної сили з боку керівників поліції Івано-Франківська. Після цього він поїде на медичне освідчення - за словами Андріїва, ветеран АТО дістав забій голови, у нього садна на руках, запаморочення і погане самопочуття.

Голова Спілки добровольців АТО поінформував, що Іван Чайковський служив у батальйоні спецпризначення "Івано-Франківськ", пройшов Іловайськ. Він був тяжко поранений, потрапив у полон, однак його вдалося визволити. Нині він має другу групу інвалідності.

Фото:  Василь Андріїів, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-